DEZERTY A PEČENÍ,  RECEPTY

POHANKOVO-BANÁNOVÉ MUFFINY

Jsou vláčné, rychlé, bez lepku i bez laktózy. Pojďte si upéct vláčné muffiny díky banánům. Navíc je ocení i ti, kteří mají intolerance na lepek či mléčné výrobky. Kakao můžete vynechat a přidat navíc třeba vanilku.

INGREDIENCE

Na 12 muffinů:
2 vejce vel M
80 g cukru (já použila kokosový)
3 zralé středně velké banány
150 ml oleje
100 g mandlové mouky
150 g pohankové mouky
3 lžíce kakaa
1 lžička skořice
1 zarovnaná lžička sody
2 lžičky prášku do pečiva
špetka soli
ARAŠÍDOVÝ krém
Kakaové boby nebo kousky čokolády

POSTUP

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *